От ГЕРБ оцениха работата на служебното правителство като тежък провал.

...
От ГЕРБ оцениха работата на служебното правителство като тежък провал.
Коментари Харесай

От ГЕРБ оцениха работата на служебното правителство като тежък провал

От ГЕРБ оцениха работата на служебното държавно управление като тежък неуспех.

Бившите ръководещи са очаквали да бъдат заменени шестима министри, които съгласно партията са посочили неспособност да се оправят с проблемите в секторите, за които дават отговор.

Тези, които е трябвало да си отидат съгласно ГЕРБ, са енергийният министър Андрей Желязков, здравният Стойчо Кацаров, районният министър Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, този на културата Велислав Минеков и военният министър Георги Панайотов.

От тук нататък отговорността за рецесиите и задъблочаващите се проблеми в тези браншове ще бъде напълно на президента Румен Радев, съобщи Даниел Митов, който уточни, че президентът е оповестил работата на служебния кабинет като сполучлива, само че данните и обстоятелствата демонстрират напълно друго.

Според него, кабинетът не се е справил нито с пандемията, нито с имунизационната акция, нито пък с инфлацията.

Според Митов, Румен Радев е станал жертва на личната си агитация или лъже.

Съпартиецът му Тома Биков сподели, че намира за безсмислено да бъде желана оставката на Бойко Рашков от тук нататък и чака, че още веднъж ще има тежък напън от страна на Министерство на вътрешните работи по отношение на структурите на партията по време на предизборната акция, а другояче от новия план на Кирил Петков и Асен Василев партията на Бойко Борисов няма никакви терзания, защото нямат допирни точки.

" Този план е ляв и явно се пробва да откъсне хора от левицата ", съобщи още Даниел Митов. Те са отказали да бъдат по думите му, част от новото служебно държавно управление, с цел да не бъдат свързвани с неуспехите му.

Име на кандидат-президент няма да бъде оповестено към момента, тъй като разискванията по този въпрос не престават.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР