От ГЕРБ настояха председателят на Народното събрание Никола Минчев да

...
От ГЕРБ настояха председателят на Народното събрание Никола Минчев да
Коментари Харесай

ГЕРБ настоява Никола Минчев да посочи къде е направен тестът му за Covid-19

От ГЕРБ настояха ръководителят на Народното събрание Никола Минчев да уточни коя е лабораторията или лечебното заведение, където е изработен пробата му за Covid-19 и кой е бил дежурният вирусолог, който го е валидирал след Консултативния съвет при президента. Според някогашния здравен министър Костадин Ангелов има редица несъответствия сред наличната информация и периодите, при които може да бъде направено проучването:

" Възможностите са две - или пробата е изработен след КСНС, само че PSR не може да излезе за толкоз бързо време и нормално е два часа, или пробата е взет преди КСНС. Ако пробата е взет преди КСНС, той е имал признаци преди КСНС и появяването му на КСНС е безконтролно държание. "

Костадин Ангелов още веднъж позволи, че въпросът с теста на Никола Минчев може да има връзка с плануваната аудиенция на премиера Кирил Петков в Северна Македония:

" Това беше животоспасяващ ход за българското държавно управление и за премиера Петков, тъй като в противоположен случай, той нямаше да може да извърши, това което заявява от трибуната на Народно събрание. В последна сметка президентът издърпа ушите на премиера Петков с КСНС. "

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР