От ФК ЦСКА 1948 официално обявиха нов трансфер. Към тима

...
От ФК ЦСКА 1948 официално обявиха нов трансфер. Към тима
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 официално представи Райън Бидунга

От ФК ЦСКА 1948 публично оповестиха нов трансфер. Към отбора се причисли централният бранител Райън Бидунга от Локомотив (Пловдив).

Ето какво написаха столичани в формалния си уебсайт:

" 25-годишният защитник към този момент подписа своя контракт в клубния офис на " алените " след финалните си диалози с управлението. 186-сантиметровият френски защитник с конгоански генезис театралничи за първите си фотоси с алената фланелка и изрази упоритост за доста победи с тима!
 ФК ЦСКА 1948 афишира нов мощен трансфер
ФК ЦСКА 1948 афишира нов мощен трансфер

Бидунга идва

Бидунга записа 27 мача с екипа на Локомотив Пловдив, като означи и един гол с черно-бялата фланелка. В кариерата си бранителят е играл още за френските Нанси и Льо Ман. Юношеските му години минават в Нанси. Във Франция има записани дуели в Лига 2 и за Купата на страната.

Бидунга ще играе в редиците на ЦСКА дружно с някогашните си съотборници в Локомотив - Бирсент Карагарен и Парвиз Умарбаев. Тимът на старши треньора Тодор Янчев ще пътува в сряда (11 януари) за турския курорт Белек, където " алените " ще проведат предварителен лагер до 1 февруари. Планирани са и пет контролни срещи на турска земя, в които новите попълнения на състава ще могат да запишат и първите си минути с екипа на тима.

Добре пристигнал във ФК ЦСКА 1948, Райън! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР