От ФейсбукНа 35-ия ден от протестите очевидно нито управляващата партия,

...
От ФейсбукНа 35-ия ден от протестите очевидно нито управляващата партия,
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Нито едно решение на това управление няма да получи доверието на хората


От Facebook

На 35-ия ден от митингите явно нито ръководещата партия, нито държавното управление, нито министър председателят схващат какво му споделят хората от митингите – млади и остарели, в дребни и огромни градове на страната. Премиерът очевидно счита, че когато в спешна обстановка раздаде няколко милиона за опазване на здравето и обучение – най-деликатни тематики, това ще му помогне да се закрепи за властта и за своя пост. Хората споделят нещо друго – те желаят правила, правда, правдивост, вероятност. Младите хора желаят претекст, с цел да останат в България, да не дават на непознати стопански системи това, което са научили тук. Искат ръководещи, които имат ясна визия по какъв начин да се развива страната.

Тези милиони от дълго време трябваше да бъдат дадени. Нима по-рано нямаше потребност от по-сериозно съоръжение в нашите лечебни заведения, от коли за спешна помощ?! Или от компютри в учебните заведения?!

Светът изпада в тежка криза. Всяка страна членка на Европейски Съюз регистрира огромен спад в Брутният вътрешен продукт. Това значи и сериозна криза за българската стопанска система, която е доста тясно обвързвана с стопанските системи на европейските страни. Нека да помислим за икономическа стратегия, която да осъществяваме превантивно по този начин, че да не се стига до нова още по-сериозна икономическа и обществена рецесия след санитарната. Нали се убедихме, че единствено с плашене от телевизионния екран, с това да накараме хората да се опасяват и да мислят само за оцеляването си, общество и страна не се градят.

Ето това е огромният недостиг, който държавното управление и господин Борисов не схващат. Нито едно решение оттук насетне няма да получи доверието на хората и по тази причина ръководството е изчерпано.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР