От Фейсбук профила на Владимир КарамазовЕдин ден след новината. Извинявайте,

...
От Фейсбук профила на Владимир КарамазовЕдин ден след новината. Извинявайте,
Коментари Харесай

Владимир Карамазов за Минеков: Действа като жълта преса и феодал

От Facebook профила на Владимир Карамазов

Един ден след новината. Извинявайте, че ви занимавам с това, само че този човек (вече някогашен министър на културата) извърши изключителни неща. Обсебен от някакво негово си персонално възмездие, изговори тонове неистини, обиди доста хора и за малко да погуби Народен спектакъл.

Не се занимаваше с причини, а с злословия. Този му бил споделил, оня му бил споделил, одити, втълпяване на ненавист, надменност и какво ли още не. Видяхме, че е допустимо човек на подобен пост да работи като жълта преса и феодал. Един път не се поинтересува от съответните и правилни условия. Жаден за популярност и изявленията.

Вчера трупата на театъра ликуваше. Без може би 5 индивида. В театъра съм от 21 години и в никакъв случай не съм виждал трупата по този начин обединена и мощна. Актьори от разнообразни генерации с друг метод на мислене. Това е положителната вест след мандата на този министър - единствения заменен министър!

Дано в никакъв случай не забележим този човек и нека в никакъв случай подобен като него не застава на управителен пост.  Може би това предпочитание е химера.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР