От Фейсбук профила на Нидал АлгафариПриятели,терористичните организации палестинската Хамас, ливанската

...
От Фейсбук профила на Нидал АлгафариПриятели,терористичните организации палестинската Хамас, ливанската
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Всички нормално мислещи човеци по света ще застанат до израелския народ

От Facebook профила на Нидал Алгафари

Приятели,

терористичните организации палестинската " Хамас ", ливанската " Партия на Аллах " дружно с интернационалните терористи " Ислямски джихад " подкрепяни от аятоласите на Иран нападнаха в " свещена война " мирното население на Израел. Нападнаха го свирепо, злокобно, безкрупулно и най-много без да се съблюдава нито един човешки закон или ислямска доктрина.

Тълпи от озверели младежи, викайки Аллах е популярен нахлуха в жилищни домове на мирни жители и изведоха унизително дами и деца. Глутници от екзалтирани младежи млатят пленени служители на реда и бойци и нарушавайки един от постулатите на исляма оскверняват трупове. И тъй като слабоумието им е толкоз замъглено, че всичко това те го демонстрират като мъжество, неразбирайки, че това ще им навреди пред индивидите от цивилизования свят.

Всяка военна интервенция, като тази на терористите, би трябвало да има ясна цел какво ще реализиран. Какво реализират за в този момент? Презрение. Омраза. Отвращение. Постигат и това, че техните близки, майки, сестри, татковци, братя, дъщери ще бъдат подложени на невиждани и нечувани ограничения, които страната Израел и целия цивилизован свят ще подхващат.

Всички обикновено мислещи индивиди по света ще застанат до израелския народ. Зад терористите ще бъдат очевидно аятоласите на Иран, фанатичните вождове на ислямските придвижвания, режима в Сирия и някъде от далечината московското управление на Русия. За последните от изброените е добре пристигнало, в случай че самите те не за забъркани, това развиване, с цел да се отклони погледа на човечеството от зверствата им в Украйна и Сирия.

Жал ми е за 99% от популацията на Газа. Жал ми е за това, което ще им бъде породено от безумието, нелепостта и религиозния фанатизъм на тези псевдо мюсюлмани. Бог, Аллах или Йехова няма да ги съдят, за това ще се погрижи израелската войска и нека този път те да съумеят да ги смирят със силата на волята, технологията и правото си.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР