От Фейсбук профила на Мариела БойковаКъм всички, които подкрепят директно

...
От Фейсбук профила на Мариела БойковаКъм всички, които подкрепят директно
Коментари Харесай

Мариела Бойкова: 500 ракети върху Украйна само за последните 5 дни, 500! А за последните 2 години са хиляди…

От Facebook профила на Мариела Бойкова

Към всички, които поддържат непосредствено или косвено Путин, а за жалост това са доста огромна част от българите, без значение дали непосредствено го признават или не: вие сте най-злобните хора - постоянно сте ненавиждали Запада, тъй като те могат и знаят, успявайки да изградят най-демократичните и с най-голям стандарт страни.

Нещо, което руснаците и българите не желаят и не могат!

500 ракети върху Украйна единствено за последните 5 дни, 500! А за последните 2 г са хиляди...

Върху Украйна, която е измежду най-православните и най-консервативните страни. Украйна, в която живеят доста рускоговорящи, изключително в Източна Украйна, която е съвсем срината от психопата Путин, който има поддръжката на болшинството руснаци. Психопатът Путин - подправеният православен, употребяващ мюсюлманите на Кадиров, с цел да избива мирни православни и рускоговорящи в Източна Украйна и мирни хора с български генезис, чиято диаспора е в Източна Украйна!

Искрено се надявам през Новата 2024 г за най-малко малко светлина в душите ви!

Поне малко светлина в душите и за болшинството руснаци, които толкоз години поддържат Путин и се усещат велики руснаци единствено посредством " имперски " войни против другите, а не с постижения в техника, технологии, просвета, опазване на здравето, стандарт на живот.

Светлина в душите и за болшинството палестинци, които като че ли живеят, с цел да ненавиждат израелците, които са измежду най-знаещите и можещите, създавайки от едно малко съвсем пустинно място една доста добре развита и демократична страна, и да се вършат на жертви, подкрепящи злото Хамас!

Дано войните през 2024 г спрат, а Кремъл, Хамас и всички войнолюбци, терористи, да получат заслужено отмъщение!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР