От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек Днес вицепремиерът Гроздан Караджов

...
От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек Днес вицепремиерът Гроздан Караджов
Коментари Харесай

Кирил и Асен се опитват да оглозгат всяко възможно парче месо…

От Facebook профила на Кристиян Шкварек
Днес вицепремиерът Гроздан Караджов се включи в митинг и обсада с тирове пред Народното Събрание против....собственото си държавно управление.

Според него Кирил Петков и Асен Василев стопират парите за поправки на пътищата в цялата страна, с цел да изнудят Има Такъв Народ (от чиято квота е Гроздан) да отдръпват кандидатурата си за началник на Българска национална банка.

С други думи - ръководещите държат за пленник личния си народ, който мре по неремонтираните пътища, с цел да изнуди съдружния си сътрудник за нещо. А " нещото " е това Кирил и Асен да докопат Българска народна банка.

Очевидно мотивацията им да сложат собствен шеф на Българска народна банка е толкоз жестока, че стигат до съвсем краен лимит на спор с съдружен сътрудник. От това следва въпросът - за какво са толкоз стимулирани да слагат собствен началник на Българска народна банка? Защо са подготвени да рискуват всичко за тази цел? Може би отговорът наподобява явен, в случай че си безсрамник. Ако за теб " и тези са маскари ". Но се пробвам да схвана какъв е отговорът на този въпрос в главите на хората, които към момента поддържат Кирил и Асен. Какво ли си споделят?

" Ами значимо им е да сложат собствен шеф на Българска народна банка, тъй като са ТОЛКОВА загрижени за положителното ръководство на банката, че са подготвени да рискуват всичко! Мотивацията им е всеотдайна обич към народа и грижа за бъдещето му! "

Предполагам нещо такова би трябвало да се върти в главите им, с цел да разрешат вътрешния спор. Защото единственото друго пояснение е, че Кирил и Асен се пробват да оглозгат всяко допустимо парче месо, до което могат да се докопат, на каквато и да било цена, преди да сдадат властта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР