От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваТошко Йорданов се обърна

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваТошко Йорданов се обърна
Коментари Харесай

Колтуклиева: Пенисът не прави мъжът – мъж, “мъже с вагина” е сексизъм

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Тошко Йорданов се обърна от парламентарната естрада към депутатите от ППДБ с пренебрежение, тъй като през вчерашния ден снимаха с телефоните си мелето в залата сред депутатите от Движение за права и свободи и “Възраждане ”. Да, тъпа детска реакция на сякаш зрели хора.

Тошко Йорданов назова депутатите от ППДБ “мъже с вагина ”.

Това е сексизъм. Това е бруталната реакция на българските мъже: да съпоставят всеки слабак, шушумига, балък с женски сексуален орган.

Вагината е знак на продължаването на рода. Заради вагината мъжете си изгубват мозъка по дамата, за разлика от дамата, която не си губи мозъка по мъжа поради пениса му.

Тошко Йорданов не е храбрец. Просто е необуздан, невротичен и словесно разпасан. Българските мъже прекомерно постоянно с вулгарни обиди прикриват слабостта си.

На латински вагина значи “калъф за меч ”. Става просташко и смехотворно, когато мъж без меч наскърбява други мъже без мечове, иронизирайки ги с вагината.

Имам другари в “Има подобен народ ”, със Слави Трифонов поддържаме връзки на благосклонност и почитание. Знам, че деликатно ме чете.

Слави, нали знаеш, че поради Тошко Йорданов Има Такъв Народ загуби Ива Митева, Любомир Каримански, Андрей Михайлов, Пламен Абровски. Ще загубиш женската публика, най-малко тази, която има себеуважение.

Пенисът не прави мъжът - мъж. И докога ще допускаш Тошко Йорданов да бърка парламентарната естрада с вечерта на сценаристите?! Това няма да ти върне изгубените фенове и гласоподаватели.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР