От Фейсбук профила на журналиста Петър Волгин Продължаваме промяната“, нейните

...
От Фейсбук профила на журналиста Петър Волгин Продължаваме промяната“, нейните
Коментари Харесай

Волгин: ПП носят огромна вина – торпилираха идеята, че млади хора могат да помогнат на страната

От Facebook профила на журналиста Петър Волгин

„ Продължаваме промяната “, нейните ръководители и спонсори към този момент носят голяма виновност пред България. Те торпилираха /надявам се, не завинаги/ концепцията, че младежи могат да оказват помощ на страната.

Да, множеството представители на Политическа партия в действителност са млади, само че мисленето им е като на остарели и изтощени персонажи. Те не са в положение да родят нищо автентично отвън клишетата за „ мафията “, „ комунистите “, „ ченгетата “, „ неприятната Русия “ и „ положителния Запад “.

Вярно е, че при започване на 90-те години на предишния век тези думички намираха необятен отзив у публиката, която въодушевено ръкопляскаше на произнасящите ги. Днес обаче на сходни клишета се радват само хора, които не са мръднали и на сантиметър в мисленето си от това време. Вместо да ни оферират истински хрумвания за бъдещето на страната, младите от Политическа партия четат от листчета или рецитират авансово написани от други хора текстове, предъвкват мантри, които от дълго време са омръзнали на естествените българи. Приличат на тогавашните комсомолци.

Даже са техен по-лош вид. Смоковницата, наречена „ Продължаваме промяната “, се оказа ялова. Пълна липса на въображение и на обикновена дарба за лично мислене показват тези хора. А най-лошото е, че занапред нататък всякога, когато се появят млади лица в политиката, доста хора ще клатят глава недоверчиво и ще споделят:  „ Предишните какво направиха? Нищо и половина. И тези са същите. “

Не знам дали в Политическа партия осъзнават тази щета, която нанесоха на България. Честно казано, двоумя се.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР