Тайра Банкс разкри, че е изпила първото си алкохолно питие

...
Тайра Банкс разкри, че е изпила първото си алкохолно питие
Коментари Харесай

Тайра Банкс: Изпих първата си чаша с алкохол след като навърших 50 г.

Тайра Банкс разкри, че е изпила първото си алкохолно пиво на 50-ия си рожден ден през декември.

Докато чествала значимото събитие със фамилията си в Австралия, супермоделът разкри, че " за първи път е пила алкохолна напитка ".

" Не си струваше. Казах си: " Това е гадно! ", сподели тя пред People за първия си досег с алкохола.

Въпреки че не се насладила на напитката си, моделът побърза да добави, че остатъкът от деня й бил " толкоз магически ".

" Наехме хидроплан и хапнахме посред нищото ", сподели тя за това по какъв начин е прекарала деня с майка си и най-хубавата си другарка.



Банкс постоянно е говорила намерено за своята трезвеност и е споделяла на какво се дължи желанието й да се въздържа от потреблението на алкохол.

" Чувствам се като огромна късметлийка, тъй като не съм човек, който елементарно се пристрастява към нещо. Никога не съм употребявала никакви опиати и съм пробвала глътка алкохол, когато бях на 12 години, само че това е всичко ", показа тя в чат с почитателите си през 2011 година

Освен че не пие, Банкс гласно съобщи, че към този момент не има вяра в диетите.

" В предишното съм бил на диети. Те са цялостна нелепост ", сподели тя в The Tyra Show през 2009 година " Това е смяна в метода на живот. Не става въпрос да си слаб. Става дума за това да бъдеш в най-хубавата си форма. "



През годините Банкс също по този начин споделя, че мнението й за остаряването се е трансформирало фрапантно, откогато е била дете.

Супермоделът, който стартира кариерата си като модел на 15-годишна възраст, признава, че когато е била дребна е " мислила, че на 50 дамата е една страхотна баба ".

" Мислех, че ще нося дребни очила и просто ще имам юрган в скута си и ще виждам сапунени опери по през целия ден ", замисли се тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР