От Фейсбук профила на журналиста Калина АндроловаГледам и слушам Денков

...
От Фейсбук профила на журналиста Калина АндроловаГледам и слушам Денков
Коментари Харесай

Денков иска да пътува! Ще бъде готов на всичко, за да пътува. Включително на предателство

От Facebook профила на журналиста Калина Андролова

Гледам и чувам Денков и си мисля, че голямата упоритост и кариеризмът на Денков умерено могат да бъдат употребявани от ГЕРБ за разпадането на патологията Политическа партия!

Преди използваха Асен за това разединение, само че в този момент му кръцнаха главата. И Денков би могъл да бъде новото оръжие за взривяването на Политическа партия.

Напрегнат до дъно за придвижване, със свръхамбиция, която би могла да бъде употребена като оръжие. Денков ще е подготвен на всичко, с цел да може в бъдеще да си обезпечи позиция отвън България. Ще бъде подготвен да спомага за всякакво държавно управление, което му дава опция да обговаря свои персонални контакти на интернационално равнище.

Денков е задоволително интелигентен, с цел да схваща потъването на лодката, в която плава, по тази причина нищо няма да го спре да заеме позиция, която ще му разреши да хвърли пояс в чужбина за своето избавление. Това ще сътвори спор в редиците на Политическа партия.

Денков остава, Асен си отива... Денков желае да пътува! Ще бъде подготвен на всичко, с цел да пътува. Включително на изменничество.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР