От Фейсбук профила на Асим АдемовФалшивите миротворци, веещи руски знамена,

...
От Фейсбук профила на Асим АдемовФалшивите миротворци, веещи руски знамена,
Коментари Харесай

Асим Адемов за червената боя: Промяна, която започна с вдигнатия юмрук на проруския ни президент Радев

От Facebook профила на Асим Адемов

Фалшивите миротворци, веещи съветски флагове, от още по подправения поход за мир, в който се включиха представители на „ Възраждане “ и някогашни и сегашни членове на комунистическата партия Българска социалистическа партия, заляха с алена багра Дома на Европа в София!

Под предлог да защитят мирна България, те в действителност пазят войнолюбива Русия!

Тази грозна провокация в действителност е обикновено продължение на връхлетялата ни смяна.

Промяна, която стартира с вдигнатия пестник на проруския ни президент Радев, продължи с „ великите национални въстания “ през 2020 година, подкрепени от подръжничката на Ленин и Сталин, евродепутатката Клеър Дейли.

Продължи с разнасянето на ковчези и черни чували, мятането на яйца по държавни институции, мятането на павета по служителите на реда.

Тази постъпка на пишман миротворците, подкрепящи войнолюбива Русия, колкото и да е отвратителна, толкоз е и разумна. Просто смяната, заложена от Решетников и стартирана от посочения от него президент Радев, продължава по планувания сюжет!

Ако не намерим сили да се противопоставим на този сюжет, в случай че проевропейските партии не прояват разсъдък, той в действителност може и да успее, т.е антиевропейските и проруски сили в България да ни отдалечат от обединена Европа. 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР