От фейсбук профила на Асим Адемов, евродепутат Повратностите в живота!Нашата

...
От фейсбук профила на Асим Адемов, евродепутат Повратностите в живота!Нашата
Коментари Харесай

Адемов: „Братството на почтените“ ни натресоха отново агентите на ДС, които крадяха мечтите ни

От фейсбук профила на Асим Адемов, евродепутат

Повратностите в живота!

Нашата младост, включително и моята младост, мина в ограничения, митинги, стачки, с цел да европеизираме страната ни и да създадем условия младежите, тогава деца, а някои към момента неродени, да живеят в свободна европейска страна. Да имат опция да пътуват свободно, да учат в европейски и международни университети.

И когато те пораснаха и към този момент пътуват свободно по света, живеят и работят в чужбина, учат в влиятелни университети, за признателност ни натресоха още веднъж сътрудниците на Държавната сигурност, комунистическите " потенциали ", които ни тровиха живота, които откраднаха парите на родителите им, които крадяха фантазиите ни. Ние се борихме против тези в името на положителното на децата и младежите, а в този момент те ни ги върнаха назад!

След толкоз години битка и страдания, откакто преживяхме " Лукановата зима ", след това " Виденовата зима ", нескопосаният план Орешарски, след толкоз очаквания и фантазии, младите ни сервираха на тепсия, същите тези, които отровиха нашата, включително и моята младост!

Поднесоха ни ги окомплектовани като " Братството на почтените ".

Като самобитен Коледен подарък!

Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли въобще кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които през днешния ден са лица на Промяната? Знаете ли изобщо какво значи Държавна сигурност?

Може да сте учили в най-престижните международни университети, да работите най-престижни работи по света и у нас, само че в случай че не познавате тези " герои " от " Братството на почтените ", значи имате съществени пропуски в системата си от познания.

Заради това неведение Задкулисието победи Промяната! Тъжно, само че факт!

Каква подигравка ни сервира животът...
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР