От есента на миналата година Григор Димитров и Лолита Османова

...
От есента на миналата година Григор Димитров и Лолита Османова
Коментари Харесай

Обясненията в любов на Гришо и Лолита

От есента на предходната година Григор Димитров и Лолита Османова са една от двойките, които следим с интерес. Те в началото избраха да пазят връзката си в загадка, само че към този момент всички знаят, че са дружно и са доста щастливи.
 Григор Димитров, Лолита Османова и първата им обща фотография
Гришо и Лолита с първа обща фотография

Вече няма скрито-покрито

Милионерската наследница, която също живее в Монако, е на трибуните на всеки мач на родния тенисист. Двамата употребяват свободното му от тренировки и срещи време за къси ваканции, сантиментален пикник, разходка край брега на морето с първокласни коли и просто малко баскетбол.

При една от последните си появи на корта Гришо малко изненада почитателите си с избора на защитна маска. Той заложи на модел с леопардов принт, а щом видяхме, че и Лолита има същата, всичко ни стана ясно.

Напълно обикновено е хубавицата да поддържа своя обичан, само че в профила си в Instagram преди дни тя отговори ан въпроси на фенове и от там разбрахме, че преди да се запознае с Димитров е намразила тениса . Причината е, че до 16-годишна е упражнявала този спорт, само че за нея това е било толкоз изтощително, че даже е спряла и да го гледа. Сега обаче не е по този начин.

Без особена изненада бе признанието на Лолита, че Монако е най-любимото й място на света. Тя обаче не скри, че се надява скоро да има опцията да посети родината на своя обичан - България .

Османова без терзание си призна, че е висока 174 сантиметра и тежи 60 кг. А когато желае да влезе в съвършена форма, стопира да ядем самун, сладко и мляко. С този режим и с ежедневни тренировки смъква два кг за пет дни.

Е, от профила й в Instagram разбираме, че понякога прегрешава със сладки изкушения , а компания в това й прави не какъв да е, а самият Григор. Все отново, любовта на мъжа минава през стомаха...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР