Кой не знае Fun Lovin’ Criminals? Koй не е чувал

...
Кой не знае Fun Lovin’ Criminals? Koй не е чувал
Коментари Харесай

Fun Lovin‘ Criminals с нов концерт в София наесен

Кой не знае Fun Lovin’ Criminals? Koй не е чувал за тях! Любимите нюйоркски бандити се завръщат у нас, по-малко от две години след последното си посещение в България, заради… почитателите

Последният концерт на престъпните от Ню Йорк се трансформира в блестящо, шумно празненство, което още се помни в София и бандата побърза да разгласи нов концерт у нас, този път – клубен гиг на 22 oктомври в City Stage.

Заразителен микс от кинематографичен хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул, елегантни костюми и любопитни текстове с престъпни, само че и комични истории от Ню Йорк за опиати, престъпност и екзистенциална скука. Това са Fun Lovin’ Criminals, които България познава и обича.

 Жълт код за дъжд и гръмотевични стихии в сряда България 1 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевични стихии в сряда  20 години България в НАТО. Свободата да имаме повече благоприятни условия Advertorial 3 мин. 20 години България в НАТО. Свободата да имаме повече благоприятни условия  Бруталната разпра на мъже с водач на рейс: „ Можеха да го убият “ Тази сутрин 2 мин. Бруталната разпра на мъже с водач на рейс: „ Можеха да го убият “  Джулиан Асандж пледира „ отговорен “ и към този момент е свободен Светът 2 мин. Джулиан Асандж пледира „ отговорен “ и към този момент е свободен  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Жълт код за дъжд и гръмотевични стихии в сряда България 1 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевични стихии в сряда  20 години България в НАТО. Свободата да имаме повече благоприятни условия Advertorial 3 мин. 20 години България в НАТО. Свободата да имаме повече благоприятни условия  Бруталната разпра на мъже с водач на рейс: „ Можеха да го убият “ Тази сутрин 2 мин. Бруталната разпра на мъже с водач на рейс: „ Можеха да го убият “  Джулиан Асандж пледира „ отговорен “ и към този момент е свободен Светът 2 мин. Джулиан Асандж пледира „ отговорен “ и към този момент е свободен  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак

Fun Lovin' Criminals се образуват през 1993 година, откакто Fast среща Huey в нощния клуб The Limelight в Ню Йорк. Дебютният им албум Come Find Yourself доближава № 7 в английските ранглисти и е сертифициран като платинен в Обединеното кралство и като златен в Нидерландия.

Най-големият им шлагер „ Scooby Snacks “ съдържа разговори от филмите „ Pulp Fiction “ и „ Reservoir Dogs “ на Куентин Тарантино. Песента доближава своята връхна точка № 12 в английската ранглиста за сингли през 1997 година и получава сребърен статус от Британската фонографска промишленост (BPI) през юли 2022 година

Групата е издала шест студийни албума, три диска с концертни записи и четири компилации с шлагери на FLC, различни версии и B-страни. Настоящият състав на групата се състои от Brian „ Fast “ Leiser, Frank Benbini и Naim Cortazzi от Happy Mondays.

На живо в София публиката ще може да чуе последното EP на FLC The Capistrano Sessions и доста от обичаните шлагери на бандата.

Билетите за концерта влизат в продажба от 26 юни и започват на цени от 33 лева. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР