Криско не блика от интелект и това се знае отдавна.

...
Криско не блика от интелект и това се знае отдавна.
Коментари Харесай

Цвети на Криско стана „кифла”! Ниският рапър на седмото небе, че жена му е като уличница

Криско не блика от разсъдък и това се знае от дълго време. Един от признаците за посредствеността му е видът дами, които харесва. Става въпрос за така наречен „ кифли ”.

За разлика от всеки естествен мъж, нисичкият рапър желае сходна жена за семейство и това е най-странното. Той се сгоди точно за такава, само че не в цялостен аспект и може би заради това двамата имаха толкоз проблеми през всичките тези години на взаимен живот.

Цветелина Петрова носи в себе си кифленското, само че в същото време има някои черти на различен вид жена. Например не е естествено грозна, каквито са „ кифли ” като Светлана Гущерова. Цвети е симпатична в лице или най-малко беше, тъй като и тя легна под ножа, с цел да впечатли Криско.

Рапърът беше напуснал някогашната стюардеса поради лютия й манталитет, който буди доста кавги. Цвети обаче не се отхвърля елементарно от охолния живот, на който Кристиан Талев я научи. Ето за какво тя е прибегнала до обезверен ход, а точно да си направи корекции във външния тип, въпреки да нямаше потребност.

Днес Цвети към този момент е типичната „ кифла ” с голям брой хиалурон, филъри и какви ли не гнусотии по себе си. Точно това обаче се харесва на обикновен мъж като Криско и той още веднъж я е прибрал, с цел да й се радва на кифленския тип.

Все отново да не забравяме, че това е мъжът, който направи известна безпределно простоватата и обикновена Ася Капчикова. Рапърът очевидно си пада по посредствеността, тъй като той самият е част от нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР