От екипа на Килиан Мбапе обмислят всякакви опции след разрива

...
От екипа на Килиан Мбапе обмислят всякакви опции след разрива
Коментари Харесай

В лагера на Мбапе обмислят прекратяване на договора с ПСЖ

От екипа на Килиан Мбапе обмислят всевъзможни варианти след разрива сред звездата и Пари Сен Жермен. През лятото играчът подписа нов контракт с клуба, макар че беше доста покрай овакантяване и прекосяване в Реал Мадрид.

Според него обаче парижани не са изпълнили обещанията си към него във връзка с лятната селекция и не са привлекли централен нападател, който да играе пред него. След тези клюки излезе информацията, че ПСЖ е наел компания, която да провежда медийни акции срещу избрани играчи и е провел такава акция против Мбапе през 2019 година

Сега съветниците на Килиан разискват опциите му за бъдещето и желанието му да напусне клуба. " Екип " твърди, че те обмислят даже преустановяване на контракта с ПСЖ. Преди няколко месеца Мбапе подписа договор за две години с алтернатива за удължение с още една. Според френските закони за преустановяване международният първенец ще би трябвало да заплати сума, която е евентуално по-голяма от размера на заплатите му за интервала на контракта. Ако се потвърдят обвиняванията за акцията против Мбапе, това може да е основа на целесъобразно анулиране без финансови последици, само че това ще зависи от решението на съдията, в случай че бъде заведено дело.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР