От движение Възражданe поискаха оставката на депутата от Обединени патриоти

...
От движение Възражданe поискаха оставката на депутата от Обединени патриоти
Коментари Харесай

Обвиняват депутат от НФСБ в заплаха и нападение

От придвижване " Възражданe " желаеха оставката на депутата от " Обединени патриоти " Йордан Апостолов.
Според партията Апостолов е нападнал локален аграрни производител в добричкото село Славеево.
Заради проблем с отпадните води на прилежащия рибарник, благосъстоятелност на депутата Йордан Апостолов, земеделецът Евгени Минчев е извикал предходната седмица екип на Екоинспекцията във Варна на инспекция, поради която той, по думите му, е бил атакуван и заплашван:
" В идващия миг, в който към този момент видях, че нещата загрубяват, се обадих на 112. Обезателно ще го осъждам. "
Инцидентът се е случил на 27 август. По думите на Минчев обаче напрежението сред него и депутата датира от години. „ Поне от три години има индиректен и директен тероризъм от компаниите на Апостолов върху мен ", оплака се пострадалият и напомни случая от 4 февруари тази година, когато в неговия икономически двор избухна пожар, в който починаха 44 крави, 3 телета и бяха унищожени 200 бали фураж, 300 метра покривна структура и трактор.
Според описа му, отпадните води от рибарника на депутата, се изливали постоянно в прилежащите парцели. За следващия случай на наводняване Минчев подал сигнал до РИОСВ-Варна. По време на инспекцията от страна на инспекторите, депутатът пристигнал на мястото и почнал да заплашва Минчев. " Ще те закопая и никой няма да те откри ", с тези думи съгласно земеделеца Апостолов обществено го заплашил.
Народният представител протегнал ръка и физически на Минчев като скъсал фланелката му . След подаден сигнал на тел. 112 пристигнали служители на реда и депутатът радикално трансформирал държанието си, описа още Минчев. Резултатът от инспекцията на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Варна обаче и досега не бил прочут на пострадалия.Той бе безапелационен, че ще търси правата си по правосъден път.
Пред медиите Костадин Костадинов - ръководител на Политическа партия „ Възраждане” разгласи, че за случая към този момент е сезирана Софийска градска прокуратура, където ще се извърши инспекция поради имунитета на депутата.
Самият Йордан Апостолов разяснява пред БНР, че сходен случай не е имало и че по-скоро става въпрос за политически операции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР