От договорите за концесии и приватизации изтичат средствата на софиянци.

...
От договорите за концесии и приватизации изтичат средствата на софиянци.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Подкрепям блокадата на миньорите

От договорите за концесии и приватизации изтичат средствата на софиянци. Това съобщи претендентът за кмет на София от Българска социалистическа партия Ваня Григорова пред Народоосвободителна въстаническа армия. Според нея един синдикален водач може да е доста добър кмет, тъй като познава проблемите на хората.

“Крайно време е да стартираме да приказваме по тематиките, които вълнуват софиянци, с цел да може те да схванат кой какви позиции отстоява. Един синдикален водач може да е добър кмет, тъй като познава проблемите на всички хора. Първото, с което ще се заема, са договорите за приватизации и концесии. Оттам изтичат средствата на софиянци. Където може, би трябвало да се махнат медиаторите, тъй като се източват средства. Трябва да спрат концесиите и да се върнат в публични ръце, където това е допустимо. ”

Според Ваня Григорова жителите са ударени по доста способи и многи пъти и също така са ощетени.

“Обръщам се към ощетените от модела “Софиянски ”, препълнен в модела “ГЕРБ ”. Ще не престава ли политиката на концесии и презастрояването? Уплътняването не е нищо друго с изключение на евфемизъм за презастрояване. Да спрем функциониращите контракти, когато концесионерът не извършва отговорностите си ”, съобщи Григорова.

По мотив раздялата си с КТ “Подкрепа ” Ваня Григорова изясни, че откакто 8 години е била дясната ръка на президента на синдиката Димитър Манолов, то той е решил, че би трябвало да приключи трудовия й контракт. Това се е случило сега, в който Григорова се е присъединила в кметската конкуренция. По думите й, “защото е изгубил скъп кадър ”.

 

За съперниците си Антон Хекимян и Васил Терзиев, Григорова счита, че те съставляват един и същи модел.

“Има блян да се подмени личността, която ще показва същия модел като досегашния. В дясното пространство ПП–ДБ са естествените продължители на модела “Софиянски ”. Хекимян е аватар на модела “ГЕРБ ” и тяхната философия на ръководство. Богатите си купуват закони и снизхождение, а бедният човек никой не го чува. Грях е когато благосъстоянието влезе в колаборация с властта, това е корупция. Питам кое е нещото, което му липсва на Васил Терзиев и по какъв начин ще се бори за София ”, акцентира тя.

По думите й хората се нуждаят от гаранции за дохододите си и работните си местаИ посочи, че жителите се нуждаят от гаранции за приходите си и работните места. А във връзка с решението на миньорите да стачкуват като блокират съществени пътища, Григорова съобщи:

“Подкрепям блокадата на миньорите. Опитахме всевъзможен метод на разговор, постоянно ни се споделя, че ще има преквалификация. Нужно ли е Старозагорско да се трансформира във Видинско? Хората имат право на гаранции. Не бива да се отхвърляме от енергийния си суверенитет ”, разяснява Григорова.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg