От днес започва съвместната военна операция на Турция и Русия

...
От днес започва съвместната военна операция на Турция и Русия
Коментари Харесай

Турция и Русия започват съвместна военна операция в Сирия

От през днешния ден стартира взаимната военна интервенция на Турция и Русия в Сирия. Руският президент Владимир Путин и турският му сътрудник Реджеп Ердоган се споразумяха Москва да изпрати военна полиция, която да патрулира по сирийско-турската граница.
Целта е през идната седмица да бъдат изтеглени кюрдските елементи от Северна Сирия, с цел да не се възобновява турската интервенция " Извор на мира ".
 Израел предлага да окупира по-голямата част от Сирия и да я раздели по югославския сюжет Израел предлага да окупира по-голямата част от Сирия и да я раздели по югославския сюжет
Израел предлага да нареже Сирия на части и да окупира по-голямата част от нейната територия. Израелската страна излезе с предложение...
Офанзивата на Анкара в Сирия ще бъде и в дневния ред на Европейския парламент, където през днешния ден и на следващия ден ще разискват обстановката.
Същевременно стана ясно, че минимум 18 души са починали, а трима са ранени при детонацията на две мини, заложени от терористи в източната част на сирийската провинция Хама, оповестява сирийската държавна организация SANA.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР