От днес започва изплащането на пенсиите за този месец чрез

...
От днес започва изплащането на пенсиите за този месец чрез
Коментари Харесай

Започва изплащането на пенсиите за август

От през днешния ден стартира изплащането на пенсиите за този месец посредством пощенските станции и ще продължи до 21 август, понеделник. Това оповестиха от Националния застрахователен институт (НОИ). Изплащането ще става съгласно направен график, който ще бъде разгласен във всяка от пощенските станции.

Преводите на сумите за августовските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат осъществени също през днешния ден.

На 3 август Национален осигурителен институт изплати паричните компенсации за развъждане на дете до двегодишна възраст за месец юли в новия размер от 780 лева На към 54 хиляди обезпечени лица, получили най-малко едно заплащане за интервала от 1 януари до 30 юни 2023 година, бе осъществено доплащане.

Датите за всички типове заплащания, осъществявани от Национален осигурителен институт към обезпечените лица и пенсионерите, се актуализират всеки месец и са налични през интернет страницата на института, в графа „ Календар на заплащанията “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР