От днес вече има редовно правителство. Аз подписах коалиционното споразумение

...
От днес вече има редовно правителство. Аз подписах коалиционното споразумение
Коментари Харесай

Слави Трифонов съветва министрите си да не се крият от гражданите

От през днешния ден към този момент има постоянно държавно управление. Аз подписах съдружното съглашение и мога да ви уверя, че не съм взел участие в никакви пазарлъци. Това написа във „ Facebook “ водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов. 

Той отбелязва, че през последния месец са създали всичко допустимо държавното управление да съществува.

„ Нашето присъединяване в държавното управление беше осъществено по следния метод:

Нашите специалисти участваха в онлайн предаваните диалози, след което господата Кирил Петков и Асен Василев ни предложиха четири министерства, в които ние да участваме, ние се съгласихме и по този начин наречените “преговори ” завършиха за една минута.

Казвам това по този метод, тъй като истината е такава и считам, че поддръжката ни за това държавно управление би трябвало да наподобява тъкмо по този начин – умерено, невъзмутимо, професионално, експертно, без доста приказки, а с ясни дейности “, написа водачът на " ИТН ".

Трифонов даде и съвет на четиримата министри, излъчени от „ ИТН “:

„ Уважаеми сътрудници, помислете дали не е добре да имате един ден от седмицата, предлагам ви почивен ден – събота или неделя, и този ден да бъде отворен да се срещате с българските жители във вашето министерство, да се срещате с всеки български жител, който пожелае да се види с вас, тъй като вие сте министри на всички и не би трябвало да се криете зад дебелите стени на министерствата си. Освен това си мисля, че както в цивилизованите страни, вие би трябвало да имате и един ден, в който да давате брифинг за всички медии, които пожелаят да ви питат за всичко, което вършиме в поверените ви министерства. Защото би трябвало да носите отговорност за дейностите си обществено.

Ще бъда доста благополучен, в случай че и други министри от държавното управление разсъждават и одобряват тези хрумвания “.

 

Ето целият пост на Слави Трифонов:

" От през днешния ден към този момент има постоянно държавно управление. Аз подписах съдружното съглашение и мога да ви уверя, че не съм взел участие в никакви пазарлъци. Съзнателно употребявам думата “пазарлъци ”, защото тя беше наложена за въпросните договаряния от по този начин наречените социолози, политолози и публицисти.

Дали тази дума е подобаваща, оставям да прецените вие.

Та, защото „ ИТН “ през цялото време ясно съобщи, че ще направи всичко допустимо да има държавно управление, в последния месец главното, което правихме аз и моите сътрудници, беше да създадем всичко допустимо държавното управление да съществува, а не да даваме изявленията и да си чешем езиците в подкрепяне основаването на клюки. Нашето присъединяване в държавното управление беше осъществено по следния метод:

Нашите специалисти участваха в онлайн предаваните диалози, след което господата Кирил Петков и Асен Василев ни предложиха четири министерства, в които ние да участваме, ние се съгласихме и по този начин наречените “преговори ” завършиха за една минута.

Казвам това по този метод, тъй като истината е такава и считам, че поддръжката ни за това държавно управление би трябвало да наподобява тъкмо по този начин – умерено, невъзмутимо, професионално, експертно, без доста приказки, а с ясни дейности.

В този ред на мисли, ще си разреша да дам един съвет на четиримата министри, излъчени от „ ИТН “.

Уважаеми сътрудници, помислете дали не е добре да имате един ден от седмицата, предлагам ви почивен ден – събота или неделя, и този ден да бъде отворен да се срещате с българските жители във вашето министерство, да се срещате с всеки български жител, който пожелае да се види с вас, тъй като вие сте министри на всички и не би трябвало да се криете зад дебелите стени на министерствата си. Освен това си мисля, че както в цивилизованите страни, вие би трябвало да имате и един ден, в който да давате брифинг за всички медии, които пожелаят да ви питат за всичко, което вършиме в поверените ви министерства. Защото би трябвало да носите отговорност за дейностите си обществено.

Ще бъда доста благополучен, в случай че и други министри от държавното управление разсъждават и одобряват тези хрумвания. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР