От днес в Шотландия може да се пътува свободно между

...
От днес в Шотландия може да се пътува свободно между
Коментари Харесай

Отпаднаха ограниченията за пътуване в Шотландия

От през днешния ден в Шотландия може да се пътува свободно сред обособените региони. Ще бъде разрешено събирането навън до 6 души от 6 разнообразни семейства, съобщи БНР.

Отделните елементи на Обединеното кралство имат своя лична политика във връзка с пандемията. С оглед на огромното понижаване на заразяванията в Шотландия взеха решение за облекчение на ограниченията по-рано от плануваното. Правителството оповести, че ще изтегли напред в началото оповестената дата 26 април предвид на възстановяване на психическото и физическото положение на хората. Хората в този момент ще могат да пътуват из цяла Шотландия без да имат основателна причина за това.

Къмпингуването обаче продължава да е неразрешено, даже в палатки или в каравани. Властите предизвестиха хората да се придържат към общественото разграничаване в очакване, че известните туристически дестинации ще бъдат наводнени от гости през идващите дни. В Северна Ирландия от 30 април ще отворят пъбовете, заведенията за хранене и кафетата с обслужване навън. Това също ще стане по-рано от плануваното. На същата дата ще отворят и второстепенните магазини и фитнес залите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР