ОТ ДНЕС RENAULT ПРЕДСТАВЯ СПЕЦИАЛНАТА СЕРИЯ E-TECH ENGINEERED“, НАЛИЧНА ЗА

...
ОТ ДНЕС RENAULT ПРЕДСТАВЯ СПЕЦИАЛНАТА СЕРИЯ E-TECH ENGINEERED“, НАЛИЧНА ЗА
Коментари Харесай

СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ E-TECH ENGINEERED: НОВ СТИЛ ЗА ХИБРИДНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА RENAULT

ОТ ДНЕС RENAULT ПРЕДСТАВЯ СПЕЦИАЛНАТА СЕРИЯ „ E-TECH ENGINEERED “, НАЛИЧНА ЗА E-TECH HYBRID И PLUG-IN HYBRID ВЕРСИИТЕ НА ARKANA И CAPTUR. E-TECH ENGINEERED съдебна експертиза ОСНОВАВА НА ДИЗАЙНА НА НОВИЯ MEGANE E-TECH ELECTRIC И ПРЕДЛАГА НА ДВАТА МОДЕЛА ДОПЪЛНИТЕЛНА МОДЕРНОСТ.

Специалната серия E-Tech engineered употребява всички мощни страни и съоръжение, виновни за триумфа на R.S. Line, като в същото време внася пресен дизайн, основаващ се на изтънчени цветове и материали в сходство с актуалните трендове.

ИЗТЪНЧЕН ВЪНШЕН ВИД
В екстериора специфичната серия включва акценти от топъл исполин върху детайли като F1® сплитера, ситуиран върху долната част на предната ризница, орнаменти в страничната и долна част на каросерията и върху джантите. Емблематичното лого на марката с форма на елмаз и имената на моделите са в лъскавочерен цвят. Цялостната визия е приключена от нови плочки E-Tech Hybrid или Plug-In Hybrid, инсталирани на вратата на багажника като общ маркер за всички електрифицирани коли на Renault. Последна характерност е моден графичен етикет, ситуиран на вратата на водача. Двата модела се оферират в разнообразни екстериорни цветове.

В интериора откриваме същото предпочитание да се придаде на дизайна чувство за образно единение и темперамент посредством топлите титанови шевове върху тапицерията и златните декоративни акценти по арматурното табло и вентилационните отвори. Воланът съдържа буквата „ E “ като E-Tech автограф, а праговете на вратите следват дизайна от екстериора. Тези нови елементи придават на целия автомобил по-елегантен тип.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ
Пионер в електрическата подвижност от над 10 години, Renault продължава да употребява своето ноу-хау в услуга на допустимо най-широка публика, разработвайки универсално налични решения за подвижност. В напъните си да отговори на потребностите на всички, Renault основава два вида задвижване: E-Tech Hybrid и E-Tech Plug-In Hybrid.

ЦЕНИ И ОТВАРЯНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ
Цената* на колите в специфичната серия E-Tech Engineered е 67 390 лева за Arkana E-Tech hybrid, 59 290 лева за Captur E-Tech hybrid и 69 690 лева за Captur E-Tech plug-in hybrid.

От през днешния ден отварят поръчките на специфичната серия E-Tech Engineered за моделите Arkana и Captur в България. Първите доставки се чакат до края на годината.

* Цени с Данък добавена стойност

Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР