От днес на музикалната ни сцена тръгна нова песен с

...
От днес на музикалната ни сцена тръгна нова песен с
Коментари Харесай

Песента „Юначе“ е проект на Савина, Алекс Нушев и DJ Dian Solo



От през днешния ден на музикалната ни сцена потегли нова ария с приказното заглавие " Юначе ", която има упоритостите за летен шлагер. Тя е в осъществяване на певицата Савина, а песента напомня предишното ни и дава обещание бъдеще посредством фолклорните претекстове, поднесени по настоящ метод. Малко изненадващи обстоятелства може да се упоменат, когато млад реализатор пусне нова ария. Но в тази ситуация с „ Юначе “- план на Савина, Алекс Нушев и DJ Dian Solo, имаме освен млад реализатор, само че и състезателен гений, професионален биолог, експерт по ваксини - всички тези благоприятни условия принадлежат на Савина Пламенова.

" Поп и джаз пеене съм изучавала доста от дълго време, когато бях дете, само че по-късно фолклора доста мощно ме докосна и се припознах тъкмо в тази музика, тъй като тя донесе в мен напълно друго чувство, сервира напълно друга страст и открих своето място в следствие ", сподели за БНР Савина Пламенова.

За снимането на клипа са употребявани фрагменти от нос Калиакра, само че изпълнителите не са участвали физически там.

" Много е рано да приказваме за положителни оценки, тъй като не знаем хората по какъв начин ще го възприемат. Ние извънредно доста се надяваме и бихме били щастливи да се хареса от хората . Но мога да кажа, че вършим всичко това от сърцето си. Правим го, тъй като в действителност обичаме да го вършим и няма да спрем да го вършим без значение какво ще ни коства това ", добави в предаването „ Нещо повече “ Савина Пламенова.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР