От днес до 26 март към дистанционно обучение преминават всички

...
От днес до 26 март към дистанционно обучение преминават всички
Коментари Харесай

Учениците от 5 до 12 клас в София, Бургас, Силистра и Смолян преминават към он лайн обучение

От през днешния ден до 26 март към отдалечено образование минават всички възпитаници сред 5-ти и 12-ти клас в София и областите Бургас, Силистра и Смолян. Мярката към този момент е в действие в Благоевград, Враца и Ямбол, а от идната седмица се чака да влезе и на други места. В обособени общини като Златоград и Свищов е взето решение за цялостно прекратяване на образователният развой.

В столицата заведенията ще работят до 22 часа. Продължават засилените инспекции за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в градския превоз и в комерсиалните обекти. В София заболеваемостта мина 500 на 100 хиляди души.

От през днешния ден до 26 март във Варненска област затварят кина, музеи, галерии, както и всички театрални прояви и концерти. Решението е на Областния спешен щаб поради нарасналата заболеваемост, която доближи до над 300 на 100 000 души. Присъствените занятия за учениците от 6 до 12 клас във Варненска област се преустановяват от понеделник до 26 март.

Във Великотърновска област от през днешния ден стопират работа борсите и пазарите за промишлени артикули навън, лимитират се и всеобщите мероприятия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР