От днес до 17 февруари, за поредна година Община Габрово

...
От днес до 17 февруари, за поредна година Община Габрово
Коментари Харесай

Габрово привлича интерес на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2023“

От през днешния ден до 17 февруари, за поредна година Община Габрово взе участие в едно от най-важните събития в календара на туристическата промишленост в България – „ Ваканция и СПА Експо 2023 “. 39-то издание на най-голямата интернационална туристическа борса у нас се организира в Интер Експо център – София, под егидата на Министерството на туризма и предлага на посетителите голямо многообразие от туристически артикули.

В съдействие с културните институти в града и в партньорство с туристическия отрасъл, Габрово показва главните туристически забележителности и събития от културния календар на Габрово, както и опциите за настаняване в общината.

Акцент на представянето тази година са дълго чакани събития катоКарнавал Габрово,Узана поляна фест,Международен Панаир на обичайните занаяти, които показват присъщия за Габрово образ като град на хумора и сатирата, на креативните интензивности и обичайните занаяти, град със актуален взор към културата и екологията и устойчива туристическа еднаквост.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР