От днес, 8 април 2024, дългоочакваният иновативен модел безжични слушалки

...
От днес, 8 април 2024, дългоочакваният иновативен модел безжични слушалки
Коментари Харесай

Open-Ear слушалките Huawei FreeClip вече могат да се закупят в България в комплект с Huawei Band 8

От през днешния ден, 8 април 2024, дълго чаканият новаторски модел безжични слушалки от отворен вид Huawei FreeClip е разполагаем на българския пазар, в два атрактивни цвята – тъмнографитено и бледолилаво.

Веднага след оповестяването си през декември 2023, моделът провокира същински възторг на китайския пазар и триумфът му бързо се разраства в целия свят с помощта на извънредно сполучливата реализация на концепцията за отворен вид слушалка.

 безжични слушалки Huawei FreeClip

До 21 април в това число те се оферират в комплект с фитнес гривната Huawei Band 8 на целесъобразна цена от 399 лв. в комерсиалната мрежа на Yettel, Vivacom, Технополис, Zora, определени сътрудници на дистрибутора Поликомп като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, и онлайн магазина на A1.

Иновацията C-bridge Design

Част от все по-богатата сбирка Fashion Forward на Huawei, Huawei FreeClip са въплъщение на съвършената композиция от жанр и комфорт. Те развиват концепцията за клип-механизъм в особено планиран C-bridge Design, балансиращ размера, тежестта и качеството на цялата слушалка. В създаването на дизайн, който работи по едно и също време в интерес на естетиката, акустиката, ръководството, стабилността и издържливостта, са вложени три години на разбор и проби на база на данните за слуховия уред на над 10 000 души. Структурата включва никелово-титаниева мемори сплав, като всяка слушалка тежи едвам 5.6 грама и не натоварва даже при целодневно носене. Тя е формирана от акустично топче, което застава от предната част на ухото, до ушния канал, само че без да навлиза в него, така наречен Comfort Bean – малко по-голямо „ бобче “, заставащо зад ухото, и еластичен мост сред тях, чиято сбитост се приспособява при носене.

Звук, батерия, надзор, водоустойчивост и симетричност

Качеството на звука се подсигурява от двоен магнитен драйвер и система за превръщане на звуковите талази, тъй че вие да чувате добре, а близките – нищо. Батерията устоя до впечатляващите 36 часа с овалния кейс за зареждане, налице е IP54 отбрана от прахуляк, пот и вода, мостът сред двете елементи на слушалката служи и за управлението на интервенциите с жестове. Налице е също система за обезвреждане на околния звук напразно при осъществяване на диалози.

За още по-голямо улеснение, двете слушалки са изцяло идентични и при слагане сами дефинират коя влиза в ролята на дясна и коя на лява.

 Huawei FreeClip

Стабилност и осъзнатост - съвършени за спорт навън и закрито

Huawei FreeClip имат две съществени характерни преимущества, които ги вършат идеални за интензивно спортуващите – непоклатимост и даване на нужната осъзнатост за околната среда. Фактът, че не навлизат в ушния канал, ви дава опция да регистрирате задоволително от по-силните и внезапни шумове към вас, да вземем за пример от коли и клаксони при колоездене или джогинг в градска среда. Самият C-Bridge Design ги прави още супер постоянни даже при доста бурни придвижвания, на процедура е доста мъчно да загубите слушалка. Включената в комплекта до 21 април фитнес гривна Huawei Band 8 с многество функционалности и издържлива батерия е още един тласък да посрещнете пролетта с нараснала двигателна интензивност.

Комфорт през целия ден – и за офиса

Отново осъзнатостта и цялостният комфорт вършат Huawei FreeClip идеални за работа в офиса. Можете да си пуснете лека музика, без да сте изцяло изолирани от сътрудниците си, да превключвате комфортно сред нея и телефонните диалози, и даже да не ги ползвате в несъмнено време, да забравяте, че са на ушите ви. Не провокират неизбежното раздразнение при дълго носене, както In-ear моделите, а дългият живот на батерията – до 8 часа, без да прибягвате до кейса, вършат един цялостен работен ден с тях изцяло вероятен.

 Huawei слушалки

Богат избор от аудио за всеки усет в Месеца на здравето на Huawei

Huawei FreeClip са доста съвременен и новаторски Open-ear модел с атрактивен Fashion Forward дизайн и характерни преимущества пред обичайните безжични слушалки. Те са част от все по-богатото аудио портфолио на Huawei, което несъмнено включва модели с безапелационно шумопотискане и качество на звука като FreeBuds Pro 3, както и многообразие от In-ear и Open-Fit модели в по-достъпния ценови сегмент. През месец април, разгласен от Huawei за Месец на здравето в България, те, както и редица смарт часовници и фитнес гривни, се оферират с разнородни отстъпки и промоции в партньорската мрежа на марката. Изберете тези, които дават отговор най-добре на вашия жанр на живот, или за какво не – изберете два модела за другите сюжети от всекидневието си – когато желаете да се изолирате изцяло от света, и когато желаете да не прекъсвате връзката си с него, до момента в който се радвате на обичана музика, аудио книга или съвсем всепоглъщащ телефонен диалог.

Повече информация за Huawei FreeClip можете да намерите тук -
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР