От Дисциплинарната комисия към БФС излязоха с ново съобщение във

...
От Дисциплинарната комисия към БФС излязоха с ново съобщение във
Коментари Харесай

БФС потвърди забраната за картотекиране на нови заради още двама

От Дисциплинарната комисия към БФС излязоха с ново известие във връзка със възбраната на ЦСКА за картотекиране на нови футболисти. „ Червените” към момента не са изпълнили финансовите си отговорности към Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио.

Ето какво написаха от ДК:

"Предвид неизпълнени финансови отговорности към Бернардо Давид Мендес де Кампос Тенгариня от ПФК "ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Нилсън Антонио Да Вейга Барос от ПФК "ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР