От десетилетия циркулират теории, че членовете на кралската фамилия не

...
От десетилетия циркулират теории, че членовете на кралската фамилия не
Коментари Харесай

Разобличени: Кралското Семейство Не Са Човешки Същества! Нови Шокиращи Доказателства И Снимки!

От десетилетия циркулират теории, че членовете на кралската фамилия не са човешки същества, а клан от рептили, които с изключение на, че водят света към война и съсипия се отдават на чудовищни ритуали, в които блудстват, убиват и ядат невръстни деца. Според публично следствие жертвите им през царуването на Елизабет II са десетки хиляди.

Припомняме, че съгласно теориите на конспирацията рептилите са зла раса, която господства в нашия свят през цялото време на цивилизацията.

Оказва се обаче, че това не е нищо ново, и рептилския клан на Уиндзорите се отдава на своите черни практики от епохи!

Това е портрет на една от родоначалничките на кралското семейство Елизабет I от 16-ти век. Въпреки, че художникът е неизвестен, това остава един от най-известните и енигматични изображения на мистичната кралица.



Вижте чертите на лицето й – художникът е загатнал нейната същина. Но същинската изненада идва, когато се вгледаме в ръцете й! Тя държи нещо, което в следствие е било заличено и сменено с цветя.

Когато обликът е сканиран и заздравен истината е пред очите ни:



„ Девствената кралица “, както е известна Елизабет I държи в ръката си увита змия – влечуго, което в средновековието е било признака на водача рептилите!

Това е несъмнено доказателство, че кралица Елизабет I е била висшия сановник на рептилския клан, тъкмо както е нейната наследница Елизабет II.

Но за какво истината е заличена!? Кралското семейство, което държи Англия и света в желязната си хватка няма интерес масите да знаят същинската му същина. От началото на 20-ти век те заличават всевъзможни доказателства, като въпросния портрет.

С всеобщите медии и интернет обаче става все по-трудно да опазят черната си загадка и истината последователно става ясно. /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР