От деним, памук или лен – белият панталон е задължителен

...
От деним, памук или лен – белият панталон е задължителен
Коментари Харесай

10 стайлиниг идеи, с които белият панталон изглежда още по-елегантно

От деним, памук или лен – белият панталон е наложителен за летния дрешник, без значение от трендовете. Той е от тези класики, които елементарно можем да комбинираме с съвсем всичко и да наподобява от спортно до супер. Затова сме подготвени да дадем отмора на дънките (освен в случай че не са бели) и да прибавим повече прохлада в стайлинга си за топлите дни.

Белият панталон наподобява са още по-елегантен, когато се комбинира с всевъзможни изискани облекла, като бялата риза да вземем за пример. Добавяме сандали, равни или на ток, и сме подготвени за един динамичен ден – работен или на отмора.
 Независимите към Българска социалистическа партия: Скептични сме, че Има Такъв Народ желаят да оказват помощ 21 юли 2022 | След консултациите с „ Демократична България “, „ Българска социалистическа партия за България “ организираха и съвещания с отделилите...

При горещините заменяме сакото с елек или цветна блуза, които съчетаваме с необятен бял панталон. Той би стоял ужасно и с типичен бял топ и кецове да вземем за пример, като това напълно не значи, че няма да стои елегантно. Напротив.

Как да внесем многообразие в белия аутфит? Ако и вие не можете да се решите да носите от настоящите неонови цветове това лято, комбинацията с бял панталон и розово или зелено би изглеждала най-хубавото решение. Можем също по този начин да допълваме самоуверено с аксесоари - шапки, колани,, чанти, които могат да са в контрастни тонове, изключително в случай че тоалетът е монохромен.

Този сезон карго панталоните са извънредно настоящи и с цел да наподобяват по-изискано, могат да се носят с черен или различен цвят топ и обувки на ток. При белия деним свободата е по-голяма, тъй като от време на време един изчистен бял тишърт и мокасини в кафяво могат да са задоволителни, с цел да получим изтънчен летен аутфит.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР