От „Демократична България” предлагат да довършат безплатно новия сайт за

...
От „Демократична България” предлагат да довършат безплатно новия сайт за
Коментари Харесай

„Демократична България” предлага да довърши новия сайт на София безплатно, ако общината се оттегли от проекта

От „ Демократична България” оферират да довършат гратис новия уебсайт за просвета и туризъм “Ти си София”, с цел да спестят на софиянци плануванаъа за това забележителна сума. „ Условието ни е едно: Столична община да се отдръпна от плана, за който възнамерява да профука съвсем 54 000 лева пари на данъкоплатците в София”, декларират от обединяването.

В позицията на демократите се споделя, че платформа като youaresofia.bg сигурно би трябвало да съществува. Защо обаче досегашният план не трябва да получава още 53,900.00 лева за “доразработка”?

· В този уебсайт към този момент на вятъра са изсипани 80,000 лева, а резултатът едвам надминава по функционалност елементарен блог.

· В новия план за доразработка, гласуван през днешния ден, няма ясна детайлна разбивка за кaкво ще се дадат идващите 53,900 лева

· В резултат имаме просто един презентационен уебсайт - всички спомагателни функционалности към него са предоставени посредством системата URBO, което слага общината според от действието на платформата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР