От държавното обвинение потвърдиха за . Под ръководството на Благоевградската

...
От държавното обвинение потвърдиха за . Под ръководството на Благоевградската
Коментари Харесай

От Прокуратурата разкриха подробности за самоубийството на Цветелин Цеков

От държавното обвиняване потвърдиха за. Под управлението на Благоевградската районна прокуратура са стартирали дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 127, алинея 1 от Наказателен кодекс – склоняване към самоубийство .

Около 16:00 часа през днешния ден е била установена гибелта на Цеков в арестантско помещение в Областна работа „ Изпълнение на наказванията “ в Благоевград при Министерството на правораздаването.

По първични данни мъжът се е самоубил , до момента в който другият задържан от същата килия взел участие в правосъдно съвещание . По непотвърдена от прокуратурата информация Цеков се е обесил с връзка от маратонка , завързана за решетката на прозореца.

Извършен е оглед на местопроизшествието . Трупът е откаран за аутопсия.

Ден по-рано Цеков е бил притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа за осъществени 4 закононарушения – опит за съзнателно ликвидиране, отнемане от независимост и закана с ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, безчинство. Припомняме, че на 10 октомври той взе за заложници някогашната си жена и родителите й. По-късно той простреля бащата на дамата, след което продължи да държи нея и майка й, заплашвайки ги с 2 револвера и нож. През цялото време той излъчваше похищението във Фейсбук.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР