От Челси забраниха достъпа до „Стамфорд Бридж“ на любимия фризьор

...
От Челси забраниха достъпа до „Стамфорд Бридж“ на любимия фризьор
Коментари Харесай

Челси забрани любимия фризьор на играчите

От Челси не разрешиха достъпа до „ Стамфорд Бридж “ на обичания коафьор на играчите от лондонския клуб.

От управлението на британския първенец считат, че стилистът Ахмед Алсанауи употребява нелегално като реклама познанствата си с футболистите и по този метод нарушава имиджовите им контракти с клуба.

На Фабрегас, Педро, Давид Луис и останалите, които употребяват услугите на фризьора, е неразрешено да го посещават и да употребяват услугите му.

Алсанауи обаче има и други знатни клиенти измежду футболистите, като такива има освен от лагера на Челси. Сред тях е да вземем за пример и Пол Погба, както проличава от видеата и фотосите в профила на стилиста в Инстаграм.

От Челси не разрешиха достъпа до „ Стамфорд Бридж “ на обичания коафьор на играчите от лондонския клуб. От управлението на британския първенец считат, че стилистът Ахмед Алсанауи употребява нелегално като реклама познанствата си с футболистите и по този метод нарушава имиджовите им контракти с клуба.

На Фабрегас, Педро, Давид Луис и останалите, които употребяват услугите на фризьора, е неразрешено да го посещават и да употребяват услугите му. Алсанауи обаче има и други знатни клиенти измежду футболистите, като такива има освен от лагера на Челси.

Сред тях е да вземем за пример и Пол Погба от Манчестър Юн, както проличава от видеата и фотосите в профила на стилиста в Инстаграм.

Here to create @paulpogba
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР