Два мача от реваншите на полуфиналите на Лига Европа ще

...
Два мача от реваншите на полуфиналите на Лига Европа ще
Коментари Харесай

Реванши в Лига Европа: Байер приема Рома, Аталанта е домакин на Олимпик Марсилия

Два мача от реваншите на полуфиналите на Лига Европа ще се изиграят довечера. В 22:00 ч. един против различен се изправят Байер Леверкузен и Рома, и Аталанта против Олимпик Марсилия.

В дуела в Леверкузен локалният Байер приема Рома, откакто преди седмица си потегли от “Олимпико ” с удобен задатък от 2:0. Съставът на Чаби Алонсо ще се стреми освен към рекорден 49-и следващ мач без загуба през сезона, само че и към идната стъпка по пътя към мечтания требъл. Не бива да се не помни и опцията за възмездие, защото преди година точно “вълците ” отстраниха “аспирините ” тъкмо в полуфиналната фаза след 1:0 в Италия и 0:0 в Германия. От друга страна, Даниеле Де Роси и неговите играчи са уверени, че към момента нищо не е изгубено и имат силите да създадат огромен поврат, който да ги прати на финала в Дъблин на 22 май.

В мача в Бергамо обстановката е по-различна, защото преди седмица Марсилия и Аталанта приключиха наедно 1:1 на “Велодром ”. Италианските домакини ще се постараят да затвърдят ролята си на лек любимец в конфликта, въодушевени от отстраняването на Ливърпул в предходната фаза на шампионата и чудесната форма на голмайстора си Джанлука Скамака, който има 10 попадения в последните си 12 мача. Междувременно, гостите от Франция ще разчитат на обстоятелството, че имат по-големи триумфи в евротурнирите в исторически проект в съпоставяне със своя конкурент, който ще преследва първия си край в надпреварите под егидата на УЕФА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР