От БСП не са ми върнали папката, която им предоставих

...
От БСП не са ми върнали папката, която им предоставих
Коментари Харесай

Цветанов пита Нинова къде му е папката за приватизацията

От Българска социалистическа партия не са ми върнали досието, която им предоставих за автограф за конституционните промени за приватизацията. Представителите от Българска социалистическа партия имаха пленум единствено преди няколко дни и взеха политическо решение. На госпожа Нинова съм дал досието в наличието на медиите. Оттогава до момента тази директория не е върната в ПГ на ГЕРБ и не ми е връчена персонално. Това се оплака ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти в Народното събрание.

При оповестяването на предлагането си от ГЕРБ обявиха, че чакат Нинова да го поддържа, другояче би се оказала в спор на ползи, защото е ”основен приватизатор” поради притежаваните от нея акции в ”Техноимпекс”. Затова Българска социалистическа партия реши водачът им да да подпише измененията, само че групата да гласоподава срещу тях в пленарната зала.

"Попитайте Българска социалистическа партия, когато имат едно политическо решение, за какво не дават досието, откакто има решение Нинова да се подпише ", сподели още през днешния ден Цветанов, който и я връчи изненадващо при представянето на кино лентата на депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева "Граница ".

Зам.-председателят на ГЕРБ разяснява и вота на съмнение към държавното управление, който социалистите приготвят с поддръжката на Движение за права и свободи. "Алтернативата на настоящето ръководство е Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Когато казахме, че ще излезем с декларация на идното Национално заседание на ГЕРБ да не управляваме с Българска социалистическа партия, не са малко депутатите от левицата, които споделят "не го правете ". Всеки желае да взе участие в ръководството и вижда, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в едно бъдещо ръководство и всеки желае да бъде евентуален претендент за участник във властта ", сподели Цветан Цветанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР