От БСП не правят нищо в парламентарна зала. Това заяви

...
От БСП не правят нищо в парламентарна зала. Това заяви
Коментари Харесай

Сиди: До вчера от БСП не вярваха във вируса, но Нинова бе приета във ВМА без да чака на опашка

От Българска социалистическа партия не вършат нищо в парламентарна зала. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от ВМРО/ОП Александър Сиди.

"Данъчното облекчение за родителите през 2021 година ще бъде приспаднато през 2022 година Това е обикновено - всички плащаме налозите си за тази година, през идната ", сподели още той.

"Бюджет 2021 е на изпълнените обещания. Всичко заложено бе изпълнено - надбавките за децата и актуализирането на пенсиите ", разкри Сиди.

"Бюджетът може да се актуализира когато и да е, в този момент е изработен подобен проект, който да дава отговор на обстановката ", разяснява депутатът.

"15% нарастване на заплатите за служителите на реда е това, което страната може да си разреши ", разкри националният представител от Вътрешна македонска революционна организация.

"До през вчерашния ден Българска социалистическа партия говореха по какъв начин няма вирус, само че откакто водачът им се разболя, бе признат във ВМА без да чака на опашка ", заяви Александър Сиди.

"Вирусът би трябвало да се спре, бизнесът може да се възвърне когато и да е. На премиера и всички в ръководството не ни се желае да затваряме страната. Според здравните специалисти обаче това деяние е плюс ", добави депутатът.

"С митинги и лозунги, че маските се, с цел да мълчим, се подкопа доверието ", разяснява Сиди.

В кабинета на Оперативна програма и ГЕРБ ли накарахме един китаец да изяде прилеп, с цел да се задържим на власт?, попита Александър Сиди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР