От БНТ изпратиха съобщение за увеличаване на предаванията от Световното

...
От БНТ изпратиха съобщение за увеличаване на предаванията от Световното
Коментари Харесай

БНТ увеличава предаванията от Световното по художествена гиманстика

От Българска национална телевизия изпратиха известие за увеличение на предаванията от Световното състезание по художествена гимнастика в София. Надпреварата може да бъде следена по Българска национална телевизия 3, което до преди два дни се наричаше Българска национална телевизия HD. Ето какво гласи формалното известие на медията:

 Отлично показване на гиманстичките ни във втория ден на Световното в София
Отлично показване на гиманстичките ни във втория ден на Световното в София

Катрин Тасева е втора в генералното класиране

" Уважаеми фенове на художествената гимнастика, заради засиления интерес към квалификационната конкуренция от международното състезание, на което София е хазаин, ще създадем промени в програмата.

Утре (сряда) директните излъчвания на Българска национална телевизия 3 ще бъдат три: от 10:00 часа ще излъчим групата, в която играят българските гимнастички, от 11:20 часа е потокът, в който са тимовете на Беларус, Украйна и Италия, а заради наситената спортна стратегия със надпревари онлайн съчетанията на рускините ще видите в репортажа с начален час 19:00.

В четвъртък с изключение на директното предаване на групата с присъединяване на Русия от 10:15 часа, в 14:55 часа ще ви покажем гимнастичките от България, Италия, Украйна и Беларус. Вечерта от 19 часа са финалите на бухалки и лента, а 15 минути по-рано е началото на студийната ни стратегия ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР