От безусловна любов до безкрайно приятелство, вашите домашни любимци заемат

...
От безусловна любов до безкрайно приятелство, вашите домашни любимци заемат
Коментари Харесай

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

От безусловна обич до безпределно другарство, вашите домашни любимци заемат голяма част от всекидневие ви. В момента, в който решите да си подарите другарството на мъничко животинче, би трябвало да започнете подготовка. Трябва да организирате сладко и уютно място в дома си за него. Идеята е то да се усеща комфортно и щастливо.

Създаването на съвършено пространство за вашето игриво палаво кученце или коте не е непостижима задача. Можете елементарно да го извършите вкъщи, без да харчите голяма сума пари от вашия бюджет. Нужна ви е единствено дребна концепция, която да реализирате с повече въображение.

Ето едно просто управление за основаване на комфортен ъгъл за вашите домашни любимци:

Първо напълнете дома си с играчки.

Точно като малко дете, вашият окосмен другар също ще обича да си играе с голям брой играчки. Не забравяйте да държите кошница, цялостна с всевъзможни такива, покрай къта за спане на вашето мъниче. Така ще може постоянно, когато то изиска, да се отдаде на занимания и то без вие да сте в близост. Изберете играчките, които са изцяло безвредни. Пазете се от тези, които имат звънци или тези, които могат елементарно да се скъсат. Това се прави най-много да се грижите за сигурността на вашия домакински любим. Можете даже да оставите някои играчки на рафта, с цел да притегляте вниманието на своето животинче. Така то ще се научи да следи разнообразни предмети и да ви демонстрира, в случай че желае нещо несъмнено.

Създайте му меко релаксиращо място за спане.

Уютният ъгъл за домашни любимци наподобява повърхностен без сладко малко легло, където вашият окосмен сътрудник. Това е мястото, където той може да се отпусне и да дремне. Уверете се, че сте избрали тъкани, които не магнетизират космите на домашни любимци. Такива са кадифе или мохер да вземем за пример. Освен това кажете не на всевъзможни деликатни материали, които могат да навредят на вашия дребен другар като коприна. Ако имате повече домашни любимци, изберете задоволително пространство за всички. При всички случаи вземете мека и гладка постеля, само че в това време в действителност здрава. Тя би трябвало да може да издържи тези нокти. Докато са дребни, животинките ще прекарват много време в сън. Така че се пригответе, че това може да се трансформира в обичаното им място във вашия дом.

Намерете място на подобаващи за домашни любимци стайни растения.

За да добавите нотка на нюх към обкръжението на вашия домакински любим, можете да изберете подобаващи за домашни любимци растения. Те би трябвало да са нетоксични и да не предизвикват никаква щета на вашето малко куче или коте. Сложете ги и на безвредно място, тъй като в играта си, от време на време животинките може да ги съборят. Освен това успокояващият зелен цвят ще подейства добре и на вас, като в същото време разкрасява околната среда.

Заложете на успокояващи гледки.

Светлините и забележителностите, които са свързани с вашето куче, наподобяват занимателни. Същевременно те ги поддържат спокойни и щастливи. Можете да покриете стените с гоблени, изобразяващи други кученца или даже самият ваш сладостен домакински любим. Освен това постоянно дръжте четириногото си наоколо до естествени звуци или светлини, с цел да бъдат всички удовлетворени. Животните обичат да гледат движещи се предмети и даже могат да трансфорат това в игра.

Разбира се, не очаквайте, че вашите домашни любимци ще виждат всеки детайл от декора. Просто се постарайте да извършите комфортен ъгъл за тях, който е приятност и за вашето око.

Вижте още⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР