От беларуската страна на границата се подготвя изграждането на голям

...
От беларуската страна на границата се подготвя изграждането на голям
Коментари Харесай

Полша: Беларус подкрепя изграждането на голям лагер за мигранти на границата

От беларуската страна на границата се приготвя построяването на огромен лагер за, се споделя в оповестено през днешния ден известие на полското външно министерство в Туитър.

„ От беларуска страна продължава подготовката за построяването на огромен лагер за мигранти на. Беларуските служби транспортират нужните материали ”, се споделя в известието.
 Ежедневно: Над 100 мигранти влизат в Германия през Беларус и Полша Ежедневно: Над 100 мигранти влизат в Германия през Беларус и Полша
Повече от 100 незаконни мигранти идват всеки ден в Германия през територията на Беларус и Полша, заяви организация ДПА. Според данни...

В лагер покрай Кузница бяха доставени дърва и артикули. Беларусите се приготвят за дълготрайно въздействие върху Полша и за дестабилизиране на нашата граница ”, съобщи в Туитър и граничната защита на Полша.

Лагерът за мигранти се появи от беларуската страна на границата с Полша на 8 ноември, когато в региона покрай граничния пункт в Кузница дойдоха няколко хиляди мигранти. Те събориха част от огражденията от бодлива тел и направиха опит да пресекат границата. След това доста от тях си устроиха там палатков лагер, в който в този момент, съгласно полската страна, се намират към хиляда души. Други 2-4 хиляди, по оценка на полските служби, са се разположили по дължината на полската граница и от време на време се пробват да обхванат в страната на групи от по няколко десетки индивида.

В момента за сигурността на полската граница се грижат повече от 20 000 чиновници на силовите структури.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР