От Alexander McQueenприемат всички форми, а също така им дават

...
От Alexander McQueenприемат всички форми, а също така им дават
Коментари Харесай

Alexander McQueen с plus size модели на шоуто в Париж

От Alexander McQueen одобряват всички форми, а също по този начин им дават сцена за изява. В разгара на шоуто  " Любовно писмо до дамите " на Седмицата на модата в Париж, стилният бранд даде опция всички да се насладят на смели цветове и ексцентрични дизайнерски принтове. Облеклата, които показа изобретателният шеф на стилната къща Сара Бъртън, са въодушевени от Уелс и изследват англосаксонските корени на. Това, което направи усещане на шоуто обаче, бе дефилирането на plus size модели, които показаха хубостта на сбирката безупречно. Това не е първият път, в който марката показва последователност във връзка с другите форми на телата на хората. 

Един от моделите, които дефилираха на стилния подиум в Париж по време на шоуто на Alexander McQueen, бе Палома Елсесер. Преди няколко седмици тя стана първият plus size модел, който самоуверено сподели формите си по време на показване на сбирка на. По-късно тя се качи на подиума и поради Lanvin. Успешното й показване докара и до появяването й за , дружно с другия plus size модел Джил Кортлев. 

В обществените мрежи се появиха хиляди мнения, които гласяха, че светът има потребност от тъкмо подобен вид девойки, които да насочат обръщение, че всички форми в стилната промишленост са изцяло разрешени. Много консуматори дефинираха шоуто като голямо ентусиазъм, което сигурно би трябвало да послужи и на други, с цел да продължат да моделират дрехи в по-големи размери. 
               
на Мар 2, 2020 в 12:18 PST
 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР