От акциите на прокуратурата и данъчните винаги излиза по нещо,

...
От акциите на прокуратурата и данъчните винаги излиза по нещо,
Коментари Харесай

Резултатът от акцията на прокуратурата няма да е бомбастичен, смята Емил Димитров

От акциите на прокуратурата и данъчните постоянно излиза по нещо, може би не това, което хората чакат. Това е упованието на депутата от " Обединени патриоти " Емил Димитров пред БиТиВи по адрес на оповестената през днешния ден акция.

При нея прокуратурата и Национална агенция за приходите ще ревизират дали притежателите на първокласни коли и къщи могат да потвърдят от кое място имат приходите, с които са ги придобили. Димитров управлява и парламентарната комисия за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата.

Според Димитров, който в предишното за прочут интервал оглавяваше митниците, доста постоянно хора с бизнес с минимални облаги внезапно се оказват, че има задоволително приходи да купи скъпи коли. В същото време, по думите му, надали резултатът от тази инспекция ще е толкоз натруфен колкото хората си показват. Оценката му е, че при повече от половината, които ще бъдат тествани всичко е наред, само че акцията ще има дисциплиниращ резултат.

Димитров счита, че акцията ще има дисциплиниращ резултат върху хората, планиращи първокласни покупки, които ще си дадат сметка, че би трябвало да си потвърдят приходите.

Определено доста скъпи коли се движат по улициште, а не виждам толкоз доста фабрики да работят на такива обороти, уточни депутатът.

В разбор на поискания избор на съмнение на кабинета той уточни, че с него в действителност са " ударени " финансовият министър и шефът на митниците, тъй като те осигурявали парите, с които се заплащат обществени помощи и пенсии.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР