ЛОНДОН (AP) – Няма смисъл да молите Мариса Абела да

...
ЛОНДОН (AP) – Няма смисъл да молите Мариса Абела да
Коментари Харесай

Преследвайки Ейми: Как Мариса Абела стана Ейми Уайнхаус за „Back to Black“

ЛОНДОН (AP) – Няма смисъл да молите Мариса Абела да пее песни на Ейми Уайнхаус на караоке. Приятелите й към този момент пробваха и се провалиха.

Но можете да я видите да пее — и да стане — Уайнхаус в новия филм „ Back to Black “, който излиза в Съединени американски щати в петък.

Абела, най-известна с телевизионния сериал за секс, опиати и банкиране „ Индустрия “, не искаше осъществяването й да се усеща като просто реплика на емблематичната английска певица. Тя прекарва четири месеца, като се учи да пее в характерния вокален жанр на Уайнхаус (два часа дневно, пет дни в седмицата), да свири на китара (един час дневно, три пъти седмично) и да се движи като нея посредством „ интензивни “ физически тренировки.

Абела се потопи в живота и музиката на Уайнхаус, до момента в който, споделя тя, стана „ досадно “. Решавайки да даде на съквартирантите си отмора от звука на нейната китара („ първоначално всичко звучеше извънредно “) или да гледа осъществявания на лууп („ още веднъж и още веднъж и още веднъж “), тя се реалокира в Камдън.

Това е регионът в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР