Столичната пътна полиция не е съгласувала новия проект за промени

...
Столичната пътна полиция не е съгласувала новия проект за промени
Коментари Харесай

Крушарски: „Пътна полиция“ не е съгласувала промените в движението в центъра на София

Столичната пътна полиция не е съгласувала новия план за промени в придвижването в центъра на града, сподели шефът на отдел „ Пътна полиция “ към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Николай Крушарски.

Той добави, че представител на институцията е взел участие на съвещание в Столична община единствено през април, само че не и през май, когато е имало следващо разискване на плана. 

Ако Общината внесе в „ Пътна полиция “ искане за мнение, то едвам тогава институцията ще се произнесе по линия на сигурността на придвижването, сподели още Николай Крушарски. 

 ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО) 2 мин. Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО)  Милен Керемедчиев за стрелбата против Роберт Фицо: Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане 2 мин. Милен Керемедчиев за стрелбата против Роберт Фицо: Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО) 2 мин. Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО)  Милен Керемедчиев за стрелбата против Роберт Фицо: Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане 2 мин. Милен Керемедчиев за стрелбата против Роберт Фицо: Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане

Крушарски посочи, че мненията на „ Пътна полиция “ са постоянно писмени. Те касаят както краткотрайна, по този начин и непрекъсната смяна на придвижването.

Началникът на Столичната пътна полиция посочи още, че и сега може да се минава през секторите с променено придвижване, а в случай че настъпи инцидент-отговорност носи този, който е отговорен за настъпването му.

По-рано днес кметът на София Васил Терзиев сподели, че има разнообразни тълкования как би трябвало да се съгласува новата организация на придвижване и всичко следва да бъде разказано, с цел да се знае какъв да бъде редът. 

Според Българска социалистическа партия тролейбусите към този момент вървят със забавяне

По мотив на почналите абитуриентски балове Крушарски сподели, че в София е в ход профилирана интервенция. За сигурността на всички ще бъдат ангажирани оптимален брой екипи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР