От 9 часа тази сутрин Народното събрание ще проведе пленарно

...
От 9 часа тази сутрин Народното събрание ще проведе пленарно
Коментари Харесай

Парламентът ще обсъди вота на недоверие към кабинета „Борисов 3”

От 9 часа тази заран Народното събрание ще организира пленарно съвещание, на което ще бъде разискван петият следващ избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 ”. Той е импортиран от Българска социалистическа партия. Социалистите упорстват за оставката на държавното управление поради неуспех в политиката за противопоставяне на корупцията.

„ Вотът на съмнение към ръководещите е поради корупционните мащаби, за които ръководството сътвори условия гладко да се развият. Корупцията във всички нейни форми доби тип на построена система, която напълно подмени естественото действие на обществото и правовия ред ”, написа в претекстовете на левицата.

ГЕРБ и сътрудниците им от „ Обединени патриоти ” ще застанат зад кабинета. Това беше решено на съдружен съвет на двете обединения от ръководещото болшинство предходната седмица.

Засега е ясно, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще гласоподават срещу кабинета. „ Воля ” не е декларирала ясна позиция. Партията на Веселин Марешки обаче обичайно е подкрепяла – директно или индиректно – ръководещите при предните вотове на съмнение.

Според парламентарната процедура гласуването се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР