От 8 декември емблематичният клекшоп на столичната улица Г. С.

...
От 8 декември емблематичният клекшоп на столичната улица Г. С.
Коментари Харесай

Клекшопът на ,,Г.С. Раковски се превръща в Klek Shot бар през декември

От 8 декември емблематичният клекшоп на столичната улица „ Г. С. Раковски “ до НАТФИЗ ще се трансформира в първия по рода си Klek Shot бар. Това ще се случи с помощта на, който се влее в нощния живот на София с креативен метод. Новият усет на марката ще може да бъде опитан от всеки минаващ през местоположението както като шот, по този начин и под формата на разнообразни студени и топли коктейли.

В началото на 90-те клекшоповете стават неизменима част от софийската градска просвета. Десетки изби и сутерени са трансформирани в дребни магазинчета, а странното им обаяние бързо ги трансформира в един от неофициалните знаци на София. През последните години клекшоповете последователно започнаха да понижават и все още са застрашени от изгубване.

Затова Jack Daniel’s Tennessee Apple вдъхва нов живот на този, обичан от всички, градски феномен.

До 30 декември клекшопът на ул. „ Раковски “ ще се трансформира в Klek Shotи ново място за леко пиво преди потапянето в кипящия в региона нощен живот. Барът ще работи през вечерите от четвъртък от 18.00 до 22.00 ч. и петък и събота – от 19.00 до 00.00 ч. Професионални бармани ще забъркват шотовете и коктейлите с Jack Daniel‘s Tennessee Apple на всички гости e.

`Клекшопът

„ Градските хора трансформират празненство културата по целия свят. Точно техните стремежи и потребности ни провокират да намираме нови способи да достигнем до тях, като им предоставяме нови преживявания и способи да се забавляват и разпускат. Това е повода да създадем първия Klek Shot бар, трансформирайки клекшоп не просто в място, от което да купим в придвижване нужното ни за празненство вечерта, само че и да се забавляваме и срещнем с другари ”, разяснява Калоян Георгиев, Бранд Мениджър в Браун Форман, фирмата-собственик на марката.

Той добавя, че на фона на празненство културата по света, България се отличава като желана дестинация в Европа за уикенд занимания. А срещата на по пиво на улични спотове е наклонност измежду младежите, като това им дава възприятие на лекост, лежерност и независимост.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР