Трябва да си даваме сметка, че този парламент има да

...
Трябва да си даваме сметка, че този парламент има да
Коментари Харесай

Радев: Този парламент има да решава много въпроси

Трябва да си даваме сметка, че този парламент има да взема решение доста въпроси. Това съобщи президентът Румен Радев на влизане в Народното събрание.

„ Най-важното ние като българи ще помним,

че с клетвата всеки един депутат се задължава да брани държавния интерес. Очаквам дневния ред на Народното събрание да се интересува от ползите на страната и обществото. Живеем в комплицирано време. Трябва да си даваме сметка, че този парламент има да взема решение доста въпроси. Пожелавам триумф на 50-ото Народно събрание. Нека то да бъде по-добро от предходното “, сподели още президентът.

президентът Румен Радев свика първото съвещание на новоизбраното 50-о Народно заседание. Днес новите 240 депутати ще положат клетва, след което остарелият парламент ще бъде разхлабен.

Цончо Ганев: “Възраждане “ няма да поддържа за ръководител на Народното събрание Рая Назарян 19.06.24 09:11 Радев: Този парламент има да взема решение доста въпроси 19.06.24 09:02 Тежка злополука във Франция, 7 са починали 19.06.24 09:01 Проф. Пламен Киров: Парламентарни групи могат да се образуват и без да има ръководител 19.06.24 08:38 С 9 месеца забавяне: стартира делото за убийството на 21-годишен мъж от Пазарджик 19.06.24 08:24 Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР