От 5 години живея в къща на Минералните бани, защото

...
От 5 години живея в къща на Минералните бани, защото
Коментари Харесай

Благой Потеров: Не съм обеднял, не ме рекетират, продавам ненужния си вече мезонет

От 5 години пребивавам в къща на Минералните бани, тъй като желая успокоение и тишина, добави юристът

Нямам финансови проблеми – не съм обеднял, за сведение на враговете ми. Никой не ме рекетира и пребивавам умерено. Няма нищо необичайно в това, че съм написал: „ Домът ми се продава “. С тези думи най-известният измежду живите юристи по наказателно право в Бургаска област Благой Потеров стартира своето конкретизиране пред дежурния редактор на Флагман.бг. Само няколко минути преди този момент медията ни оповести, че Потеров продава тузарски парцел в непосредствена непосредственост до Гранд хотел Приморец и основния вход на Морска гара. 

Правистът сподели, че става дума за мезонет на 4-ти-5-ти жилищен етаж на кооперацията на ул. „ Шести септември “ номер 6. Локацията в действителност е топ ъф дъ топ. Квадратурата е 250 кв.м и коства 300 хиляди евро – със скъпи настилки, дограма и обзавеждане. 

Нямало нищо извънредно в постъпката на 66-годишния правист, който е фамилен и има наследник в столицата. Намеренията му били да продаде мезонета против подобен парцел в София, където са и внуците му. 

„ Аз от 5 години пребивавам в къща на Минералните бани, мезонета бях купил преди 20 години от строителна компания „ Мастерс “ – бе мое фамилно жилище, само че с времето се оказа, че към този момент се нуждая от тишина и успокоение “, сподели Потеров, който откровено бе развеселен от слуховете, които са се понесли довечера към обявата. 

Районът фактически е най-скъпият в Бургас, в непосредствена непосредственост до този адрес на номер 4, където беше някогашната детска ясла, е стартирана преди месец нова постройка. Мястото е тъкмо против фасадния вход на бургаския Гранд, където цените сигурно ще стартират от 3 хиляди евро за квадрат нагоре. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР