От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия

...
От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Орлин Павлов е новият водещ на ``Събота вечер с БНТ`` - Медии

От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия " Събота вечер с Българска национална телевизия " ще бъде с нов водещ – харизматичният и сияен Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози комизъм и занимания, както и с вълнуващи изявленията със звездни посетители.

" За мен е огромна чест и наслаждение да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С възторг одобрявам новата " ария " от своя живот като водещ на късното вечерно шоу " Събота вечер с Българска национална телевизия ". Надявам се със феновете дружно да преживеем откровените и увлекателни истории на звездните посетители в предаването и да се насладим на развлечение и доста смях. И не на последно място – желая да благодаря за опцията, както и за топлото посрещане и положителното отношение на целия екип! ", споделя Орлин Павлов.

Първият звезден посетител на Орлин Павлов в " Събота вечер с Българска национална телевизия " ще бъде обичаният от генерации българи артист и водещ на обичаното куиз шоу " Последният печели " - Орлин Горанов. Двамата сътрудници и другари дружно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто.

Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на " Събота вечер с Българска национална телевизия " с Орлин Павлов. В прочувствен диалог Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в " Час по всичко " и ще опише за това по какъв начин ще уважи годишнината от рождението на татко си – огромния български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на публичната телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов съгласно личния му наследник.

По традиция в " Събота вечер с Българска национална телевизия " астро-лошата Яна ще се опита да уплаши всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР